Wat?
Tennis en Padel Club Tonido introduceert met ingang van het voorjaar 2024 “Ambassadeurs van TPC Tonido”.
Dit lidmaatschap is voor leden en niet leden waarbij de ‘Ambassadeur’ zich wel betrokken voelt bij de vereniging. “Ambassadeurs van Tonido” heeft tot doel de vereniging te steunen in het doen van extra investeringen die in het algemeen welke buiten de reguliere uitgaven van de vereniging vallen (het realiseren van bijvoorbeeld extra faciliteiten). Deze hebben niet direct met tennis en padel te maken maar wel met het vergroten van de beleving binnen de vereniging en uitstraling van het park. Voorop staat dat in principe alle leden kunnen meedenken en stemmen welk van de projecten tot uitvoering gebracht gaan worden.

Wie?
Iedereen kan ‘Ambassadeur van ‘Tonido’ worden (mits 18 jaar of ouder); zowel leden als niet leden. Ouders van jeugdleden, supporters, partners etc. Iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt, is welkom als ‘Ambassadeur’.

Hoe?
Het lidmaatschap als ‘Ambassadeur’ bedraagt jaarlijks € 50,-. Hiervan zal € 25,- naar de vereniging gaan en de andere € 25,- zal gebruikt worden voor een jaarlijks terugkerend evenement.
Het geld naar de vereniging zal besteed worden aan een nog te realiseren project waarbij alle ‘Ambassadeurs’ mogen stemmen.
De invulling van het evenement zal ieder jaar anders zijn en wordt door “Ambassadeur van Tonido” georganiseerd.
Daarnaast zal iedere “Ambassadeur” worden vermeld op een speciale plek in de kantine.

 ‘Ambassadeur’ worden?
Vul dan dit formulier in! KLIK