LTC Tonido werkt met een all-in jaarabonnement voor haar jeugdleden. Dit betekent dat de kosten voor de contributie, training, clubtenue (in bruikleen), deelname competitie en extra activiteiten worden samengevoegd.

Kosten

Het all-in lidmaatschap kost in 2024 € 270,00. 

Trainingen

Wij bieden de jeugdleden 1 uur tennisles per week aan gedurende 30 weken per jaar, in de periode februari – november.
Daarnaast willen we in samenwerking met de ouders, de jeugdleden een aantal extra tennismomenten aanbieden in de maand december.

Competitie

Jeugdleden nemen met een team deel aan de Tenniskids competitie (rood, oranje, groen) of aan de KNLTB jeugdcompetitie. Zowel in het voorjaar als in het najaar wordt er ongeveer 8 weken competitie gespeeld.

Betrokkenheid van ouders speelt ook hierbij een belangrijke rol. Denk aan het opzetten van de velden (behorende bij de speelsterkte), het welkom heten van de teams die bij ons op de club komen spelen, het beheren van de kantine, het opstellen van het speelschema, het verwerken van de uitslagen, etc.

Onder competitie tenniskids vind je aanvullende informatie over de competitie.

Kennismaken Wil je kennismaken met tennis? Laat het ons weten via jeugd@tonido.nl. Zet, naast je naam, ook je telefoonnummer in de mail, dan nemen wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ook lid worden?

Heb je ook zin om lekker een balletje te slaan? Klik dan op de aanmeldbutton en meld je direct aan!
LET OP: Senioren ledenstop. Info klik HIER