WAT IS PADEL?

Laagdrempelig, super leuk en zeer verrassend. Bij padel gaat de bal namelijk elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi moet je dus op alles voorbereid zijn en net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden. Maar ook het hekwerk van de kooi doet mee in het spel en je mag zelfs helemaal buiten de kooi de bal nog terugspelen. In iedere wedstrijd (hoe competitief ook) zitten altijd ook lange en spectaculaire rally’s. Oftewel: Expect the Unexpected!

Ontdek het spel
Wedden dat je denkt, dit moet ik echt even zien op beeld. Dat snappen we, kijk deze onderstaande video maar eens!
https://www.youtube.com/watch?v=P6yfa7rfc6o

Super vet, toch? Wil je even rustig de spelregels bestuderen, klik hier. Of bekijk enkele instructievideo’s.

Nu ook in Baarlo: de snelst groeiende nieuwe sport in Nederland

Padel groeit hard in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk padel is en raken verslaafd. Ook de sportieveling uit Baarlo en omgeving kan nu naar hartenlust padellen. Vanaf mei 2022 heeft Tonido Baarlo namelijk de beschikking over twee gloednieuwe padelbanen.
Met het club reserveringsysteem kun je makkelijk een uurtje boeken om met z’n vieren te padellen. Ben je alleen en wil je toch lekker padellen? Geen probleem! Sluit dan gezellig aan op één van onze Tos-avonden waarin je random ingedeeld kunt worden binnen een gezellige groep.

O ja, ook zullen we  tot het einde van het jaar zorgen dat er zowel padelrackets als ballen beschikbaar zijn om te padellen. Zo kun je rustig oefenen en wennen voordat je zelf een racket  gaat aanschaffen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van padel voor jou? Stuur een mail naar padel@tonido.nl.

 

Liever een baan huren

Kan je geen lid worden van TPC Tonido maar wil je wel lekker padellen of tennissen?
Huur dan een baan bij ons via de volgende link.
Kosten voor de huur bedragen € 20,-  per uur*.
*Bij padel: gratis padelrackets met ballen