Gezellig bij elkaar
Onze clubkantine is de ontmoetingsplaats voor al onze leden. Na het tennissen even gezellig nakletsen onder het genot van een drankje. Ook kan er gebruik gemaakt worden van kleine hapjes zoals bitterballen en tosti’s. De prijzen zijn vriendelijk.

Openingstijden
In de zomermaanden, en in het voor- en naseizoen is de kantine geopend op ma- di- wo- donderdagavond (toss-avond) en de zondagmorgen. Uiteraard ook gedurende de competitiewedstrijden en de toernooien.
Gedurende de wintermaanden is de kantine geopende op de toss avonden (di- donderdag), op de maandagavond en verder bij bijzondere gelegenheden zoals o.a. het Nieuwjaarstoernooi.

Bardiensten
De kantine wordt gerund door de leden zelf, en elk lid wordt enkele malen per jaar een dagdeel ingedeeld voor deze zgn. bardienst. Uiteraard ontvangt eenieder hiervoor een instructie.

Douche- kleed- en toiletruimte.
Ieder lid heeft een ledenpas en hiermee verschaf je toegang tot deze ruimte. In de hal bevindt zich het afhangbord, Wil je gebruik maken van de banen, dan dien je middels het afhangbord de baan te reserveren.

Tennisballen
In de kantine zijn tennisballen (koker 4 stuks) verkrijgbaar. Deze ballen zijn geschikt voor het gebruik op onze banen.

Aankondigingen
In de hal van de kantine hangt een informatie bord. Hier tref je informatie aan over de komende activiteiten en andere interessante zaken.

Brievenbus
In de hal bevindt zich een brievenbus. Hierin kun je eventuele ideeën deponeren. Deze bus wordt 1 x per week leeg gemaakt.

Betaling
In onze kantine is het alleen mogelijk om te betalen middels PIN of met de KNLTB ledenpas welke op te waarderen is met de PIN.

Vragen
Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact op met een van de leden van onze KBC (kantine beheer commissie). Je treft deze leden aan in het overzicht “bestuur en commissies”.