1. Leden

Toegang tot het park hebben alleen leden met huisgenoten, introducés, en
bezoekende spelers met aanhang.
Toegang tot de banen hebben alleen spelers en scheidsrechters, dus geen toeschouwers (tennisschoeisel is verplicht).

  1. Trainingsmogelijkheden

Voor leden bestaat de mogelijkheid tot het nemen van lessen. Informeer naar de mogelijkheden via financien@tonido.nl

  1. Speelgelegenheid algemeen

Middels de KNLTB club-app.

  1. Speelgelegenheid volwassenen, d.w.z. 18 jaar en ouder

Iedere dag, met uitzondering van de speeltijden tijdens competitie- trainingen en evenementen. Verder met uitzondering van alle baanreserveringen. Reserveringen worden vanuit de club tijdig in de KNLTB app gezet.

  1. Stoelen en terras

De leden dienen bij het verlaten van het park de stoelen van het terras onder het overdekte gedeelte van het terras te plaatsen.

  1. Reglement verlichting

Gelieve de verlichting zo snel mogelijk na afloop van de partij te doven via paneel in de hal. Bij reservering van de banen zal automatisch de lichten worden ingeschakeld bij inkomende duisternis. Bij het niet gaan tennissen/padellen graag de reservering uit de KNLTB app verwijderen zodat de lichten niet onnodig worden ingeschakeld.

  1. Tijdsduur

De tijdsduur voor tennis en padel is vastgesteld op 60 minuten. Na de speeltijd van 60 min mag er gedurende 120 min niet meer opnieuw worden afgehangen. Indien er na het spelen van de 60 min geen andere spelers de baan gereserveerd hebben mag er door gespeeld worden tot de volgende reservering.

  1. Baanreservering

Bij tennis mag je met 2 of 4 personen de baan reserveren. Bij Padel dienen minimaal 4 spelers een baan te reserveren.
Spelers die de baan hebben gereserveerd moeten daadwerkelijk ook spelen. Bij het onjuist afhangen is de baanreservering niet geldig.

  1. Introducee:

Indien men een introducee uitnodigt dient € 5 per introducee betaald te worden. De betaling kan via de app, in de kantine of via de QR code in de hal of buitenzijde kantine voldaan worden.