Onder de naam “Rabo ClubSupport” organiseert de Rabobank Noord Limburg ook dit jaar weer een actie om de clubkas van clubs, stichtingen en verenigingen te spekken! LTC Tonido doet dit jaar weer mee! Hierbij hebben wij wel jullie hulp nodig. Hoe, dat lees je hieronder.

De actie loopt van 5 oktober tot en met 25 oktober 2020. In deze periode kunnen LEDEN van de Rabobank stemmen. Het alléén hebben van een rekening is niet voldoende. Heb je een rekening maar ben je nog geen lid, dan kun je eenvoudig lid worden. Hierbij een link naar de plek op internet waar je je kunt aanmelden als nieuw lid: https://www.rabo-clubsupport.nl/venlo-eo/lid-worden.

Aan het lidmaatschap zijn geen kosten of verplichtingen verbonden.

Leden van de Rabobank kunnen stemmen via www.rabo-clubsupport.nl/stemcode of de Rabo app. Er kunnen vijf stemmen worden uitgebracht op de deelnemende verenigingen. Er mogen maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging worden uitgebracht.

Gezien het grote aantal verenigingen dat dit jaar mee doet (tot nu toe >150 clubs) is het van groot belang dat er door LTC Tonido zoveel mogelijk stemmen worden binnengehaald.

Vraag daarom ook in familie-kennissen- en vriendenkring of mensen LID van de Rabobank zijn. Moedig hen aan om twee stemmen op onze vereniging uit te brengen.

Ook uw partner met een eigen rekening bij de Rabobank kan lid worden en dus ook stemmen.

Voor de stemmen die je eventueel over hebt willen wij graag een stemadvies afgeven:

– Fanfare eendracht Baarlo

– Volleybal vereniging Tupos

– Stichting zonnebloem Baarlo

We hopen zo extra financiële steun te generen om onze vereniging financieel gezond te houden en toekomstige investeren te kunnen blijven doen.